Κινητοποίηση Λαϊκών Επιτροπών για την υγεία

ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΚΥΨΕΛΗΣ – ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Η Υγεία μας, η ίδια μας η Ζωή σε κίνδυνο!
Διαλύουν τα νοσοκομεία, κάνουν την υγεία εμπόρευμα!

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,

Με το πετσόκομμα των μισθών, των συντάξεων, με τη φοροληστεία, τα χαράτσια, τα λουκέτα, την ανεργία μας μαραζώνουν για να στηρίξουν την κερδοφορία του κεφαλαίου, κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσοκομεία τη δύσκολη στιγμή!

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, συνεχίζοντας τα σχέδια των προηγούμενων κυβερνήσεων οδηγούν με την ψήφιση του προϋπολογισμού και του νέου κανονισμού του ΕΟΠΥΥ (με τον οποίο αφαιρούνται από τους ασφαλισμένους 300 εκατ. ευρώ το χρόνο για δαπάνες υγείας), μειώνει δραματικά την κρατική δαπάνη για την υγεία, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την επιχειρηματική δράση, καταργώντας τμήματα στα δημόσια νοσοκομεία, ακόμα και κλείνοντας νοσοκομεία! Την ίδια στιγμή, δεκάδες γιατροί, παραϊατρικό και υποστηρικτικό προσωπικό πετιέται έξω, αφού δεν δουλεύουν με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας.

Η πολιτική της κυβέρνησης στην Υγεία και την Πρόνοια, όπως και στα άλλα μέτωπα, είναι εγκληματική. Μας καταδικάζει στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση για να σώσει τα κέρδη των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και επιχειρήσεων. Έχουμε χρέος να μην υποκύψουμε, να οργανωθούμε, να μπλοκάρουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και να αντεπιτεθούμε.

Καμιά πληρωμή από τους ασθενείς για εξετάσεις, θεραπεία, νοσηλεία.
Κανένας ανασφάλιστος, άνεργος, άπορος χωρίς δωρεάν περίθαλψη.
Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία – πρόνοια – φάρμακο με απαγόρευσητης επιχειρηματικής δράσης.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/12/2012 ΣΤΙΣ 9:00 π.μ. ΣΤΗΝ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ

Κανένας Μόνος Στην Κρίση!
Απαντάμε με οργανωμένη λαϊκή αντεπίθεση!

Advertisements