Για τις εκδηλώσεις Κυριακή 2/12

Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας
Σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης»

afissaΜε μεγάλη ανταπόκριση ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» την Κυριακή 2/12. Πάνω από 100 παιδάκια, ελληνόπουλα και παιδάκια μεταναστών,  από νηπιαγωγεία και δημοτικά της περιοχής βρέθηκαν στο χώρο του 4ου Δημοτικού παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις του προγράμματος μαζί με τους γονείς τους.

Μία εκδήλωση φτιαγμένη με μεράκι για μικρούς και μεγάλους. Σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον τα παιδιά ζωγράφισαν, έπαιξαν με δασκάλους και παιδαγωγούς ακούγοντας παιδικά τραγούδια των Χατζιδάκη, Λοΐζου κ.α. Αμέσως μετά ανάμεσα σε γέλια και παιδικές φωνές παρακολούθησαν την παράσταση του καραγκιόζη. Στο χώρο υπήρχαν κέικ, πορτοκαλάδες, κουλουράκια και άλλα φαγητά και αναψυκτικά για τα παιδιά, τα οποία έφτιαξαν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής και του Συλλόγου Δασκάλων. Υπήρχε επίσης και καφές για τους «μεγάλους».

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των γονιών τους δείχνει την ανάγκη των λαϊκών οικογενειών να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους, να βγουν από το σπίτι τους και να αντισταθούν στη μιζέρια που θέλουν να μας επιβάλουν. Να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε μια μεγάλη αγκαλιά συναγωνιστών.

Η πρωτοβουλία μας αποδεικνύει ότι μπορούμε με την αλληλεγγύη μας να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, να δώσουμε στα παιδιά μας πολιτισμό και ψυχαγωγία δωρεάν και όχι τα ακριβοπληρωμένα προϊόντα υποκουλτούρας των πολυεθνικών.

Συνεχίζουμε με τις επόμενες εκδηλώσεις μας για μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 16/12
11:00 χριστουγεννιάτικο εργαστήρι – παιχνίδια
12:00 διαδραστική αφήγηση παραμυθιού

Κυριακή 23/12
Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Το βίντεο των εκδηλώσεων εδώ:

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Επικοινωνία με τη Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας για τις εκδηλώσεις:
Περιοχή Κέντρου:
Βούλα – 6942693007
Περιοχή Καλογρέζας: Κώστας – 6942980096
Περιοχή Περισσού: Βασίλης – 6976689521
Σύλλογος Δασκάλων: Νινέττα – 6972008336

Και στα email:
Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας:   laikiepitropi.neasionias@gmail.com
Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»:   segseferis@gmail.com

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements