Επανασύνδεση ρεύματος

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα – νερό – τρόφιμα

Η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας μαζί με το ΠΑΜΕ, αυτή και την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε σε επανασύνδεση του ρεύματος σε οικογένειες στην περιοχή μας που δεν μπορούσαν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ. Η μία οικογένεια δύο ανέργων, χωρίς εισόδημα, με δύο μικρά παιδιά(το ένα βρέφος) και η άλλη εργαζόμενης μητέρας που βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας, απλήρωτη  από τον Νοέμβρη επίσης με δύο παιδιά το ένα μωρό και μένουν μόνοι τους.

Είναι απαράδεκτο τον 21ο αιώνα να μένουν σπίτια χωρίς ρεύμα. Μάλιστα το φαινόμενο είναι γενικευμένο αφού τα συνεργεία έχουν πάνω από 50 εντολές διακοπής μόνο στην περιοχή του Περισσού.

Καταγγέλλουμε και την Δημοτική Αρχή, για την πολιτική της στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, που δεν δέχεται τα παιδιά των οικογενειών των ανέργων(όπως συμβαίνει κ στη μια περίπτωση παραπάνω) με την αιτιολογία ότι αφού δεν δουλεύουν μπορούν να τα κρατάνε στο σπίτι!!!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Ελάτε σε επαφή με τη Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας και τους φορείς που την συγκροτούν. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που μας χτυπάει.

Κανείς μόνος τους στην κρίση

 

Ένας για όλους και όλοι για έναν


Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας

Νισύρου 20, Ελευθερούπολη

laikiepitropineasionias.wordpress.com

e-mail: laikiepitropineasionias@gmail.com

τηλέφωνο: 210-2776787

Advertisements