Δελτίο τύπου – Phone-marketing

Η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας χαιρετίζει τον Ιωνιώτικο Λαό που συμμετείχε στη συγκέντρωση και πορεία ενημέρωσης το Σάββατο 24/3 για την απεργία στη Phone-marketing.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Phone-marketing που βρίσκεται στην Ελευθερούπολη στην οδό Εργασίας 2 βρίσκονται από την Τετάρτη 21/3 σε απεργία, αφού ο εργοδότης θέλει να καταργήσει τις συμβάσεις τους και να εφαρμόσει την εκ περιτροπής εργασία (δηλαδή δουλειά 8 ώρες την εβδομάδα, μισθός 140€). Παράλληλα οι εργαζόμενοι της Εταιρίας PRS (του ίδιου εργοδότη) έχουν κάνει επίσχεση εργασίας αφού έχουν να πληρωθούν από τον Δεκέμβρη.
Η εργοδοσία από την πρώτη μέρα τρομοκρατεί, απειλεί, καλεί συνεχώς την αστυνομία, προσπαθεί να διασπάσει τους εργαζόμενους. Έφτασε στο σημείο να βγάλει ονομαστική αναφορά σε εργαζόμενους ότι «με την μη παραγωγικότητα τους ζημιώνουν την εταιρία» προβάλλοντας ποσοστά!!

Από την πρώτη στιγμή οι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με τα ταξικά σωματεία(ΣΕΤΗΠ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ), το ΠΑΜΕ, τη Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας. Σε συνελεύσεις τους στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής έδωσαν ταξική-εργατική απάντηση στον εργοδότη και τον μηχανισμό τρομοκράτησης που θέλει να στήσει, αποφάσισαν συνέχιση της Απεργίας.

Στη Συνέλευση της Δευτέρας οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 48ωρη απεργία. Καλούμε το λαό της πόλης μας να συμπαρασταθεί έμπρακτα στον αγώνα τους.

Όλοι αύριο Τρίτη 27/3 και μεθάυριο Τετάρτη 28/3 στην οδό Εργασίας 2, (Ελευθερούπολη) στο κτήριο της phone-marketing.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ

Όλη η Ελλάδα μια Χαλυβουργία, για να μην περάσει η τρομοκρατία

Ο Αγώνας των Απεργών της Phone-marketing είναι Αγώνας όλης της Εργατικής Τάξης και του Λαού

Ένας για όλους και όλοι για έναν – Κανείς μόνος του στην Κρίση

Ελάτε σε επαφή με τη Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας

Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας
Νισύρου 20, Ελευθερούπολη
laikiepitropineasionias.wordpress.com
e-mail: laikiepitropineasionias@gmail.com   τηλέφωνο: 210-2776787

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements